DVR 4 canale Turbo HD, AHD, Analogic, 1080p Lite, 25FPS, SAFER

Descopera noul standard in supraveghere video analogica de la SAFER. Este un DVR Pentabrid (AHD, CVI, TVI, CVBS, IP). Suporta camere de supraveghere de maxim 2 Megapixeli si inregistreaza 1080pLITE. Are intrari video care se adapteaza automat in functie de tehnologia camerei de supraveghere – (AHD, CVI, TVI, CVBS, IP). De asemenea, are meniu in limba romana.

Este un DVR 4 canale gandit sa functioneze ideal cu camere de supraveghere megapixel. Acest DVR va poate oferi imagini cu detalii exceptionale si cursive.

Se poate folosi impreuna cu o gama larga de camere analogice incepand de la camere analogice pana la camere de 2 megapixeli. Instalarea se face foarte simplu, camerele pot fi conectate cu un cablu coaxial RG59/RG6U la DVR.

 

Vizualizare de la distanta pe mobil prin aplicatia HIK-Connect

unnamed_1

DVR-ul SAF-HG-4-720 a fost conceput pentru a se putea folosi cu aplicatia de cloud Hik-Connect. Aceasta este o aplicatie inovativa pentru ca dumneavoastra sa va puteti conecta cu usurinta la DVR-ul SAFER. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati aplicatia gratuita Hik-Connect, o configurati cu usurinta si veti putea vizualiza inregistrarile pe net.

 

 

Inregistrare continua, la orar sau in functie de miscare

Acest DVR se poate folosii pentru a inregistra imagini de pe camerele de supraveghere continuu, la orar sau la miscare. Aceste setari se pot face pe fiecare camera in parte.

Ce trebuie sa sti: 

  1. 1. Poti sa instalezi camere ALL in One/ TurboHD, AHD / CVI / IP sau analogice de pana la 2 megapixeli
  2. 2. Suporta un singur hard-disk, dar acesta poate sa fie de pana la 6 TB (nu este inclus)
  3. 3. Are iesire FULL HD pe HDMI si VGA simultan
  4. 4. Suporta transmisie de date pe cablu coaxial pe distante lungi.
  5. 5. Suporta playback simultan pe toate cele 4 canale
  6. 6. Se poate vizualiza prin aplicatia

 

Kit de Cmara Epcom Bala Turbo HD 3443

Posted on: august 30, 2017, by : atutech