Hikvision lanseaza TurboHD 4.0

Hikvision, lider mondial în furnizarea de produse și soluții inovatoare de supraveghere video, anunță că va fi disponibilă noua sa serie Turbo HD 4.0, care oferă performanțe de iluminare ultra-scăzută și capacitatea de a trimite imagini precum și 8MP imagini video pe cablu coaxial convențional Din T3 2017. Cele mai noi generații de produse Turbo HD 4.0 beneficiază, de asemenea, de noua tehnologie de compresie H.265 + a tehnologiei Hikvision, care oferă economii uluitoare atât pe utilizarea lățimii de bandă, cât și pe cerințele de stocare.

Hikvision a introdus prima sa soluție Turbo HD în 2012 și a revoluționat securitatea analogică. După ani de perfecționare și perfecționare a acestei soluții puternice, Hikvision a lansat Turbo HD 4.0 – o nouă revoluție în video de supraveghere de înaltă definiție și de înaltă performanță.

Performanță de 8MP, comoditate de alimentare cu coaxială
Primele produse Turbo HD 4.0 care vor fi lansate pe piață includ casetele de 8 megapixeli și camerele cu gloanțe varifocale și DVR-urile cu ieșiri HDMI 4K UHD. Camerele de 8MP oferă cea mai mare rezoluție disponibilă vreodată într-un sistem de supraveghere analogică. Modelele echipate cu capabilități Power over Coax 2.0 (PoC) patentate de Hikvision permit de asemenea utilizatorilor să transmită atât semnal video UHD, cât și putere pe același cablu coaxial, pentru instalații mai rapide, mai simple și mai puțin costisitoare folosind infrastructura existentă. La fel ca și în cazul hiperportului Hikvision Turbo, camerele AHD IP, analogice, Turbo HD și terțe sunt suportate, oferind o cale de upgrade flexibilă. Rezultatul este o performanță de neegalat pentru utilizatorul final aliat cu o instalare eficientă din punct de vedere al costurilor.

H.265 + salvează lățimea de bandă și spațiul de stocare
Gama Turbo HD 4.0 nu numai că acceptă standardul de compresie video H.265 de ultimă generație, ci oferă și tehnologia video H.265 + Hikvision revoluționară. H265 + îmbunătățește dramatic eficiența codificării: reducerea cerințelor privind lățimea de bandă cu până la 75% față de H.264 și ocuparea a jumătate de spațiu de stocare pentru aceeași cantitate de material video. Bitratele sunt reduse, dar calitatea transmisiei rămâne ridicată. H.265 + este un pas important în compresia video și înseamnă economii semnificative ale costurilor de stocare pentru utilizatori.

Capacități ultra-scăzute de lumină
Noua gamă Turbo HD 4.0 aduce capabilitățile de înregistrare a luminii ultra-slabe ale lui Hikvision la camerele care folosesc cablu coaxial pentru prima dată. Cu tehnologia unică de iluminare slabă a lui Hikvision, aceste camere oferă imagini video clare și pline de culoare, cu puțină lumină ca 0.003lux.

Posted on: mai 23, 2017, by : atutech