Preturi extrem de mici pentru sisteme de supraveghere Turbo HD

Preturi extrem de mici pentru sisteme de supraveghere Turbo HD.

Ce sint sistemele de supraveghere video Turbo HD? Este o tehnologie de codare a semnalului video, si este la baza Standardul HDTVI.

Chinezii de la Hikvision, au „impachetat” acest standard, intr-o denumire de marketing, pe care ei au denumit-o Turbo HD.

Da suna bine, dar nu e numai atat. Cei de la Hikvision, au completat imaginea de marketing cu niste echipamente foarte bine facute, foarte atenti la setarile de culoare a camerelor, chiar daca nu exceleaza la echiparea camerelor Turbo HD cu optica de la Sony (Top), dar compenseaza cu cateva trucuri foarte bine realizate, adica prin alegera unor lentile de calitate, si setarile software ale CCD-ul de imagine foarte bune. De ce nu folosesc optica Sony? Nu stiu sa spun, probabil din cauza pretului, cu siguranta o optica mai valoroasa cu siguranta ridica pretul echipamentului la final.

Dvr-urile, sau inregistratoarele cum mai sint denumite, si acestea au un grad de performanta direct proportional cu pretul pe care il platesti pentru acest echipament.

Acum, daca nu stii ce inseamna, sau stii chiar foarte bine, te invitam in magazinul nostru online pentru a cunpara produsele Hikvision Turbo HD, probabil, la cel mai bun pret.

Acceseaza acest link si poti vedea preturile pentru Turbo HD Acum. 

Posted on: februarie 28, 2017, by : atutech