Tehnologia Turbo HD – Descriere

Turbo HD este un format de tehnologie analogica. Aceasta tehnologie livreaza imagini video de inalta rezolutie, la doar o fractie din costul unui sistem functional pe tehnologie IP. In acelasi timp, un sistem de supraveghere video pe tehnologie Turbo HD este usor de instalat si operat, asemenea sistemelor de supraveghere pe tehnologie analogica clasica.

Mai mult, tehnologia Turbo HD suporta distante mai mari de transmisie e semnalului video fata de alte tehnologii analogice – pana la 500 de metri pe cablu RG59 si pana la 200 de metri pe cablu CAT5. De asemenea, transmite semnalul video fara intarzieri si ofera avantaje semnificative de compatibilitate.

Iata principalele 10 motive pentru a alege tehnologia Turbo HD pentru echipamentul tau de supraveghere video:

1. Rezolutie inalta

Imaginile inregistrate la rezolutie HD sau Full HD ofera detalii importante si ofera posibilitatea de a face zoom pe imagini pentru recunoastere faciala sau identificarea placutelor de inmatriculare. Tehnologia Turbo HD produce imagini de inalta rezolutie si iti permite sa faci zoom in sau zoom out pentru o mai buna inspectare a detaliilor necesare.

2. Instalare usoara

Sistemele de supraveghere Turbo HD se instaleaza la fel de usor ca o camera de supraveghere analog clasic sau ca un sistem de supraveghere complet analog clasic. Tehnologia Turbo HD nu necesita o infrastructura de retea complexa, astfel incat timpul de instalare este mai mic decat al unui sistem de supraveghere IP.

3. Cost mai mic

Solutiile de supraveghere Turbo HD ofera rezolutie inalta la doar o fractie din costul pe care l-ar presupune o solutie de supraveghere IP. Pentru ca sistemele de supraveghere Turbo HD nu necesita o infrastructura de retea complicata sau scumpa (asa cum este necesar in cazul sistemelor IP), ele reprezinta o solutie de supraveghere de inalta rezolutie foarte eficienta din punctul de vedere al eficientei vs cost, comparativ cu sistemele IP.

4. Fara intarzieri

Cu un sistem de supraveghere Turbo HD poti monitoriza imagini in timp real, fara intarzierile de transmisie specifice solutiilor IP. Imaginile live pe care le vezi sunt imagini fara pic de intarziere, astfel ca nu vei rata nici un detaliu important din cauza intarzierilor de transmisie.

5. Cerinte de cablare

Vei putea transmite imagini HD rapid si cu o calitate a semnalului foarte buna. Sistemele de supraveghere Turbo HD iti permit sa folosesti cabluri existente precum: RG59, cabluri coaxiale Cat5/6 sau altele cabluri uzuale utilizate in sistemele de supraveghere. Aceasta posibilitate de a utiliza cabluri existente pentru transmiterea semnalului video si a imaginilor va va scuti de costurile aferente achizitionarii acestora.

6. Distante mai lungi de transmisie

Cu un sistem de supraveghere Turbo HD veti putea transmite semnal video pe o distanta de pana la 500 de metri prin cablu RG59 – adica pe o distanta de 3 ori mai mare decat in cazzul unui sistem IP. Tehnologia Turbo HD ofera cea mai mare distanta de transmisie pe cablu coaxial sau pe alte cabluri mai slabe din punct de vedere calitativ. Acest aspect face ca tehnologia Turbo HD sa fie un format HD ideal pentru distante mari de transmisie.

7. Tranzitie usoara

Tehnologia Turbo HD noua, cea 3.0, este compatibila cu alte camere de supraveghere existente si cu cablurile coaxiale existente.  Tehnolgiile analogice iti permit utilizarea echipamentelor existente, cu posibilitatea de a face tranzitia catre rezolutii superioare, atunci cand este nevoie.

8. Compatilitate cu analog clasic

DVR-uri Turbo HD 3.0 sunt capabile sa inregistreze video de la orice camera analog, pe orice canal, in orice configuratie. DVR-urile Turbo HD sunt open source, compatibile cu orice camera analog si nu sunt limitate de canale sau tehnologie.

9. Compatibilitate cu tehnologii analogice

Spre deosebire de alte tehnologii analogice, DVR-urile Turbo HD 3.0 sunt compatibile cu orice camera Turbo HD, AHD sau HDCVI, indiferent de brand. Celalalte tehnologii analogice sunt limitate de compatibilitatea de brand si a echipamentului.

10. Compatibilitate IP

DVR-uri Turbo HD 3.0 accepta un numar limitat de camere IP, pe orice canale, in orice configuratie. Mai mult, ele accepta camere analogice, Turbo HD si IP, oferind o mai mare flexibilitate atunci cand vine vorba de un sistem de supraveghere.

Posted on: martie 16, 2017, by : atutech