Dvr turbo HD

Gama de dvr-uri standalone TurboHD de la Hikvision. Descriere tehnica, fisa de catalog si posibilitatea de comanda online.

CUMPARA ACUM DVR TURBO HD HIKVISION LA CEL MAI BUN PRET

 

 

dvr-4-canale-turbo-hd-hikvision-ds-7204hghi-sh-full-hd-107

 

Turbo HD – solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica). Gama completa dvr 4 canale Turbo HD, Dvr 8 canale Turbo HD, Dvr 16 canale Turbo HD

nregistratoare digitale de tip DVR Turbo HD asa cum au alintat-o cei de la Hikvision este solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica). Gama completa dvr 4 canale Turbo HD, Dvr 8 canale Turbo HD, Dvr 16 canale Turbo HD de la cei mai importanti producatori de tehnologie HDTVI la aceasta ora: Hikvision si Hanbang pentru care sintem importatori oficiali. Impreuna ca tehnologiile HDCVI sau AHD fac ca piata inregistratoarelor digitale HD sa fie una completa si oarecum usor diferita. Nu ezita, alege un dvr Turbo HD  acum la cel mai bun pret de pe piata.

Gama noua de dvr-uri Turbo HD de la Hikvision se imbogateste cu seria 3.0 care combina tehnologia TVI cu AHD, Ip si CVBS si accepta camere Turbo HD de 3 Megapixeli care le puteti cumpara de aici.

Lasă un răspuns