Dvr-urile turbohd de la Hanbang

Dvr-urile turbohd de la Hanbang.

Inregistratoare digitale de tip DVR HDTVI sau DVR Turbo HD asa cum au alintat-o cei de la Hikvision este solutie mult asteptata care ofera rezolutie inalta 720p (1.3 MP)/1080p (2 MP) utilizand tehnologia analogica pe cablu coaxial sau UTP (prin video-balon), imbina avantajele tehnologiei IP (rezolutia mare) cu cele analogice (usurinta in programare, latenta mica) la un pret mult mai mic decat solutia IP si foarte apropiata ca si costuri de solutia analogica traditionala (1000 TVL sau mai mica). Gama completa dvr 4 canale HDTVI, Dvr 8 canale HDTVI, Dvr 16 canale HDTVI de la cei mai importanti producatori de tehnologie HDTVI la aceasta ora: Hikvision si Hanbang pentru care sintem importatori oficiali. Impreuna ca tehnologiile HDCVI sau AHD fac ca piata inregistratoarelor digitale HD sa fie una completa si oarecum usor diferita. Nu ezita, alege un dvr HDTVI (TurboHD) acum la cel mai bun pret de pe piata.

Dvr  FULL HD Hanbang – HDTVI (Tubo HD) cumpara Acum

 

Cei care vor sa isi reinoiasca sistemul de supraveghere se pot bucura acum dehanbangnoua solutie revolutionara numita HDTVI. Aceasta introduce o gama de DVR-uri Hibride FULL HD. Astfel acestea pot inregistra imagini de calitate de pe 2 tehnologii diferite Analog si HDTVI. Tehnologia HDTVI  va permite sa transmiteti semnal video FULL HD pe acelasi cablu clasic, coaxial sau ftp cu videobaluni pana la 500 metri.

Performanta FULL HD la 1080P

Gama de produse de la Hanbang se bazează pe noua tehnologie HDTVI (High Definition Video Interface transport), tehnologie ideala pentru a moderniza un sistem deja existent la un cost redus. Acesta isi pastrează usurinta in utilizare si cablajul unui sistem analogic in timp ce ofera rezolutii de inalta calitate de pana la 1080P.

 

264Vizualizare rapida pe internet -Compresie H.264 dual-stream.

 

Codecul H264 inregistreaza pe dual-stream. Compresia se face pe DVR la rezolutie maxima FULL HD si pe internet la o rezolutie mai mica. Astfel ai posibilitatea sa vezi inregistrarile foarte usor de oriunde din lume.

 

HDMIDispunde de mai multe iesiri video – HDMI – VGA

 

 

Iesire video VGA si HDMI pentru afisarea inregistrarilor la rezolutie FULL HD 1080P. Acest DVR FULL HD poate afisa simultan inregistrarile pe un monitor sau pe un televizor de ultima generatie la rezolutia maxima inregistrata.

 

 

Nu aveti nevoie de IP fix

Acest DVR poate transmite imagini pe internet chiar daca ai IP Dinamic prin serverul propriu al firmei HangBang, astfel trebuie doar sa introduci un serial si serverul iti va gasi DVR-ul automat indiferent de IP. Aceasta face ca monitorizarea pe internet sa fie mult mai facila pentru toti utilizatorii care nu au IP fix. Sistemul este deasemenea compatibil cu majoritatea browserelor web comerciale, cum ar fi Internet Explorer, Mozilla Firefox si Google Chrome.

Posted on: februarie 7, 2015, by : atutech