Hikvision DS-2CE16F1T-IT5 Camera supraveghere exterior 3 MP Turbo HD

Camera de supraveghere cu senzor CMOS 3 MP performant

Camera Hikvision DS-2CE16F1T-IT5 are senzor CMOS de 3 MP, avand o rezolutie impresionanta de 1,5K. Acest senzor permite inregistrarea de imagini clare si detaliate, chiar si pe timp de noapte, datorita LED-urilor infrarosu, a tehnologiei EXIR si a functiei Smart IR.

LED-urile infrarosu permit inregistrarea nocturna sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 80 de metri. Functia Smart IR creste performanta LED-urilor infrarosu ale camerei, dozand intensitatea luminii emise de acestea in functie de conditii de iluminare ale spatiului de supravegheat. Mai mult, tehnologia EXIR determina LED-urile sa emita lumina uniform, pentru a preveni situatiile in care anumite parti din imagine sunt mai puternic iluminate decat altele.

Camera rezistenta la conditii meteo nefavorabile

Camera Hikvision poate fi montata in exterior fara probleme, avand o carcasa rezistenta din metal. Mai mult, ea functioneaza in parametri normali la temperaturi extreme (-40 – +60 grade Celsius), nu este afectata de ploaie, vant sau praf, deoarece este cotatata cu un index de protectie IP66.

Meniu OSD – ajustarea setarilor dupa nevoile personale

Camera Hikvision este dotata cu meniu OSD. Acest meniu iti va permite sa faci anumite setari de imagine in functie de nevoile tale personale sau in functie de preferinte. Prin intermediul acestui meniu vei putea regla functii precum:

BLC – vei putea regla intensitatea luminii atunci cand fundalul este puternic luminat;

BLC._

AGC – vei controla intensitatea semnalului video in conditii de iluminare scazute. 

O alta functie importanta a acestei camere este functia DNR. Aceasta functie elimina „purecii” de pe imaginile surprinse pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazute. Astfel, te vei putea bucura de imagini clare in orice moment al zilei.

DNR function

 

Posted on: octombrie 18, 2016, by : atutech