Tehnologia turbohd de la Hikvision

Tendințele actuale în industria de supraveghere video indica un număr tot mai mare de sistemele de supraveghere analog care migrează catre sistemele de  supraveghere IP . Chiar dacă sistemele analogice iese în evidență pentru a fi mai usor de folosit  , solutii de securitate video de rețea IP a devenit tot mai populare , deoarece acestea pot oferi HD ( 720P / 1080P ) calitatea imaginii pentru utilizatorilor săi .
Sistemul CCTV HDTVI ( transferuri de înaltă definiție Video Interface ), de la Hikvison a dezvoltat revoluționara soluție Turbo HD analog . Aceasta permite sisteme de supraveghere video analog  HD transmise peste- cablu coaxial . Special concepute pentru utilizatorii care doresc un analogice de înaltă definiție sistem de supraveghere , se pot bucura acum HD fără a face upgrade la IP sau chiar înlocuirea lor existente pe aceias structura de cablare . Cel mai important, soluția Turbo HD Analog moștenește aceeași  mijloace de instalarea ca si  soluțiile analogice convenționale , care este de mare confort si usurinta pentru toți utilizatorii.

Prin adoptarea tehnologiei HDTVI , soluția Turbo HD analog oferă compatibilitate perfectă cu diverse camere terți , camere PTZ si DVR-uri pentru maimulta  flexibilitate . Hiikvision Turbo HD DVR suporta camere camere HD terțe / PTZ care folosesc , de asemenea, tehnologia HDTVI . Între timp, SD analogul tradițional camere / camere PTZ poate fi conectat la sistem . Camere analogice Hikvision Turbo HD și camere PTZ pot accesa produsele DVR 3rd party echipate cu tehnologie HDTVI de la alti producatori.

Sisteme de supraveghere video Tribride

1. Hikvision Turbo HD DVR suporta Camerele de rețea , camere de supraveghere analog si camere Turbo HD simultan pentru nevoile maxime de expansiune . Este ușor pentru a face upgrade un sistem existent prin simpla înlocui aparatul foto existente și DVR cu soluție Turbo HD analog . Nu este nevoie pentru a înlocui cabluri .
2. UTC este suportat de la distanță set -up și configurare , precum și controlul de catalizator al/ meniului OSD semnalul prin cablu coaxial . Nu mai trebuie să meargă la camera de a face modificări . Soluția Turbo HD analog sprijină, de asemenea semnal HD / SD .
3. Turbo HD DVR auto- detectează semnalul de intrare ( analog , 720p , 1080p ), și configurează intrarea și înregistrare în consecință

Posted on: martie 11, 2015, by : atutech